Tervetuloa päämiehemme C. Gerhardtin kevään 2025 webinaareihin!
Webinaarisarjassa tarjolla on sekä tuttuja suosikkiaiheita että uusia, ajankohtaisia teemoja. Webinaarit ovat maksuttomia, ja ne lähetetään suorana Gerhardtin videostudiosta Saksasta. Jokaisen webinaarin lopuksi osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Gerhardtin asiantuntijoille.
Kevään webinaariaiheet:
Suositut aiheet: Dumas-typpi, Kjeldahl-typpi, rasvamääritys ja raakakuitu
Uusi aihe: Rikkidioksidin määritys
Erityisen hyödyllinen mm. seuraaville ammattilaisille:
- Kuivattujen tai säilöttyjen hedelmien ja mehujen tuottajat
- Tärkkelyksen ja elintarvikkeiden ainesosien valmistajat
- Yliopistot ja tutkimuskeskukset, analyysipalvelulaboratoriot
- Kansalliset terveysinstituutit, tullilaboratoriot, sokerin ja viinien valmistajat, leipomoteollisuus
Kiinteä/neste-uutot – uusi webinaari ympäristölaboratorioille
Proteiinin laadun määritys rehuista ja vaihtoehtoisista proteiinilähteistä (kasvit, hyönteiset, levät, sienet, hiiva jne.)
📌 Ilmoittautuminen onnistuu webinaariohjelmasta löytyvän linkin kautta tai verkkosivulla: Webinars.
Lämpimästi tervetuloa mukaan! 🌟